Sherex by regaco hosesets med breakaway i brug

Grønne Gasdage

regaco baner vejen til markante CO2reduktioner med biogas-fyldestationer i verdensklasse                                                                                                                                                      

CO2neutral biogas til mindre lastbiler er vejen frem til mere grøn transport – også i byerne. regaco har med NORDKAP Mini fyldestation udviklet en fleksibel, sikker og ansvarlig løsning i høj kvalitet med store potentialer i den grønne omstilling.

Da regaco satte målet at udvikle en biogas-fyldestation i verdensklasse, var kravene høje og mange. Miljøhensyn og sikker drift var et must. Modellen er også støjisoleret, og modsat mange andre modeller kræver fyldestationen kun service få gange om året, og dermed spares omkostninger til mandskab. Og fyldestationen har tilmed lang levetid:

”Vores fyldestation holder typisk i 30 år og har service 24/7, og sammenholdt med de mange andre fordele er det på både kort og lang sigt en ansvarlig løsning for vores medarbejdere, servicepartnere, kunder og miljøet,” fortæller Jacob Himmelstrup, direktør, regaco.

Godt samarbejde og effektive totalløsninger 

regaco har bl.a. leveret biogas-fyldestationer til Arriva Danmarks 6 og 7 busser i Hadsund og Brønderslev. Arriva Danmark ønskede en totalløsning, hvor regaco også skulle stå for al forberedelse, og de to anlæg skulle stå klar til brug 1. maj 2020. Projektet blev realiseret på rekordtid, og tidligere projektleder Henrik Egbo, Arriva Danmark bemærkede især professionalismen og regacos målrettede og innovative tilgang:

”Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med så dygtige folk i regaco, der går det ekstra stykke for at komme i mål: Alt er på plads og samtidig kan busserne med største lethed tanke på fyldestationen.”

”Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med så dygtige folk i regaco, der går det ekstra stykke for at komme i mål: Alt er på plads og samtidig kan busserne med største lethed tanke på fyldestationen.” Henrik Egbo, tidligere projektleder, Arriva Danmark

Service i sikkerhed

Indtil nu har regaco leveret 11 transportable fyldestationer rundt i hele Danmark. Og fremtidens fyldestationer til biogas har ikke alene udstyr og fleksibelt design i høj kvalitet. NORDKAP Mini er også robuste i al slags vejr, så udstyret kan holdes tørt og frostfrit i ’husene’. Serviceteknikerne værdsætter at kunne arbejde sikkert ved fyldestationen i tørvejr, og sammen med fjernovervågning betyder det også højere effektivitet og færre fejl: 

”Fyldestationerne fjernovervåges, så hvis der er den mindste uregelmæssighed, sendes en sms til de relevante. Og at man som servicetekniker kan arbejde både trygt og effektivt, er jo også et stort plus,” uddyber Jens Vestergaard, servicetekniker fra DTI. 

Vores fyldestation holder typisk i 30 år og har service 24/7, og sammen- holdt med de mange andre fordele er det på både kort og lang sigt en ansvarlig løsning for vores medarbejdere, servicepartnere, kunder og miljø.”

Jacob Himmelstrup, direktør, regaco

regacos fyldestationer har til dato erstattet 5 mio. liter diesel med biogas 

Tung transport står for ca. 28% af den samlede trafikbelastning i CO2 regnskabet. Ifølge direktør Jacob Himmelstrup er biogas en central del af løsningen for at nå målet om 70% CO2 reduktion i 2030. regacos fyldestationer har til dato erstattet 5 mio. liter diesel med biogas. Og ambitionen er, at mange flere mindre lastbiler i byerne også kan tanke biogas i fremtiden: 

 ”NORDKAP Mini er et godt eksempel på, hvordan vi helt i tråd med vores strategi og værdier har fokus på 360 graders ansvarlighed med høj effekt. Vores totalløsninger med rådgivning, udvikling, installation og service sikrer kunden en enkel proces og en både miljømæssigt og økonomisk klog investering i en grønnere fremtid med væsentligt mindre CO2.”

MØD regaco og hør mere om NORDKAP Mini på GRØNNE GASDAGE 21-22 september på Hotel Legoland i Billund

Fakta

  • NORDKAP mini CBG er en fleksibel, miljøvenlig og driftssikker løsning til fx entreprenører, mindre distributionsvirksomheder, redningskorps, hjemmeplejen eller affaldsindsamlingen i områder langt fra de større byers centrale fylde-stationer.
  • Det er nemt og hurtigt at komme i gang og dermed at bidrage til den grønne omstilling. 
  • Husene kan justeres i bredde og længde.
  • De 5-6 versioner er ens udenpå men forskellige indeni afhængig af kompresser-type. 
  • regaco leverer ansvarlige, grønne cirkulære løsninger med biogas til den tunge transport. 
  • Biogas er en central del af løsningen for at nå målet om 70 % CO2- reduktion i 2030.
  • regacos fyldestationer har til dato erstattet 5 mio. liter diesel med biogas